Administrasjon

Ta kontakt om det er noe du lurer på!

 • Eirin Lien

  Eirin Lien

  Daglig leder

  Eirin Lien startet hos oss i august 2018, og har sin musikalske bakgrunn fra flere storband og korps med tenorsaxen sin. Hun er utdannet lektor med historie og master i norsk. Eirin har organisasjonserfaring fra storbanddrift, tidligere administrativ leder for Innlandet Ungdomsjazzorkester og har vært leder av Tynset Jazzklubb og Tynset Jazzfestival i flere år. Hun har mange års erfaring med teknisk jobbing på musikkfestivaler og prosjekter, bl.a. Festspillene i Elverum, i Ungdomssymfonikerne og Kongsberg Jazzfestival. Eirin kan bransjen, og kjenner hvor skoen trykker for lag, foreninger og arrangører. Hun er autorisert akustikkmåler, og er også en dreven søknadsbehandler. I tillegg til jobben hos oss, jobber Eirin med støtteordninger i Norsk musikkråd.

Styret

Styret velges av årsmøtet for to år. Under er en oversikt over Innlandet musikkråds styre.

 • IMGP4066

  Jimmy Høiberget

  Styreleder

  Jimmy Høiberget er fra Skreia, og representerer Østre Toten musikkråd. Han ble valgt inn i Innlandet musikkråds styre som styremedlem i 2020, og valgt som styreleder på årsmøtet i 2022. Han ble gjenvalgt som styreleder i 2024.

 • Default Pattern 4

  Øystein Wangen

  Styremedlem

  Øystein Wangen kommer fra Tynset, og er bosatt på Alvdal. Han representerer BandOrg. Øystein ble valgt inn som styremedlem i 2024.

 • Kare Nordseth

  Kåre Nordseth

  Styremedlem

  Kåre Nordseth er fra Tangen, og representerer Norges Musikkorps Forbund og Norsk jazzforum. Han ble valgt inn i Innlandet musikkråds styre som styremedlem på årsmøtet i 2022, og gjenvalgt i 2024.

 • Liv Bjerke

  Liv Bjerke

  Styremedlem

  Liv Bjerke er fra Hundorp, og representerer Norges Musikkorps Forbund Innlandet. Hun ble valgt inn i Innlandet musikkråds styre som varamedlem i 2018 og 2020, og som styremedlem i 2020, 2022 og 2024.

 • Birgitte2

  Birgitte Rosenberg

  Styremedlem

  Birgitte Rosenberg er fra Odnes, og representerer Norges korforbund Vestoppland. Hun ble valgt inn i Innlandet musikkråds styre som styremedlem på årsmøtet i 2016, og gjenvalgt i 2018 og 2020. I 2022 ble hun valgt som varamedlem. Hun ble gjenvalgt som styremedlem i 2024.

 • Default Pattern 10

  Simon Andersson Støa

  Varamedlem

  Simon Andersson Støa er fra Arneberg, og representerer Norges Musikkorps Forbund. Han ble valgt inn som varamedlem i 2024.

 • Default Pattern 3

  Mette Walmsnæss

  Varamedlem

  Mette Walmsnæss er fra Rena, og representerer Åmot kulturråd. Hun ble valgt inn i styret som varamedlem i 2024.

 • Else2

  Else Myhr

  Varamedlem

  Else Myhr er fra Trysil, og representerer Hedmark folkemusikklag. Hun ble valgt inn i Innlandet musikkråds styre som varamedlem på årsmøtet i 2018, og gjenvalgt i 2020, 2022 og 2024.