Administrasjon

Ta kontakt om det er noe du lurer på!

 • Eirin Lien

  Eirin Lien

  Daglig leder

  Eirin Lien startet hos oss i august 2018, og har sin musikalske bakgrunn fra flere storband og korps med tenorsaxen sin. Hun er utdannet lektor med historie og master i norsk. Eirin har organisasjonserfaring fra storbanddrift, tidligere administrativ leder for Innlandet Ungdomsjazzorkester og har vært leder av Tynset Jazzklubb og Tynset Jazzfestival i flere år. Hun har mange års erfaring med teknisk jobbing på musikkfestivaler og prosjekter, bl.a. Festspillene i Elverum, i Ungdomssymfonikerne og Kongsberg Jazzfestival. Eirin kan bransjen, og kjenner hvor skoen trykker for lag, foreninger og arrangører. Hun er autorisert akustikkmåler, og er også en dreven søknadsbehandler. I tillegg til jobben hos oss, jobber Eirin med støtteordninger i Norsk musikkråd.

Styret

Styret velges av årsmøtet for to år. Under er en oversikt over Innlandet musikkråds styre.

 • IMGP4066

  Jimmy Høiberget

  Styreleder

  Jimmy Høiberget er fra Skreia, og representerer Østre Toten musikkråd. Han ble valgt inn i Innlandet musikkråds styre som styremedlem i 2020, og valgt som styreleder på årsmøtet i 2022.

 • Kare Nordseth

  Kåre Nordseth

  Nestleder

  Kåre Nordseth er fra Tangen, og representerer Norges Musikkorps Forbund. Han ble valgt inn i Innlandet musikkråds styre som styremedlem på årsmøtet i 2022.

 • Liv Bjerke

  Liv Bjerke

  Styremedlem

  Liv Bjerke er fra Hundorp, og representerer Norges Musikkorps Forbund Innlandet. Hun ble valgt inn i Innlandet musikkråds styre som varamedlem i 2018 og 2020, og som styremedlem i 2020.

 • Terje Asprustennett

  Terje Asprusten

  Styremedlem

  Terje Asprusten er fra Gran, og representerer Gran musikkråd og Norges korforbund. Han ble valgt inn i Innlandet musikkråds styre som styremedlem i 2018, og gjenvalgt i 2020 og 2022.

 • Dagfinn Hokstad foto Anne Skjotskift

  Dagfinn Hokstad

  Styremedlem

  Dagfinn Hokstad er fra Tylldalen, og representerer Norsk jazzforum. Han ble valgt inn i Innlandet musikkråds styre som styremedlem på årsmøtet i 2022.

 • Birgitte2

  Birgitte Rosenberg

  Varamedlem

  Birgitte Rosenberg er fra Odnes, og representerer Norges korforbund Vestoppland. Hun ble valgt inn i Innlandet musikkråds styre som styremedlem på årsmøtet i 2016, og gjenvalgt i 2018 og 2020. I 2022 ble hun valgt som varamedlem.

 • IMGP4068

  Jan Morten Rønning

  Varamedlem

  Jan Morten Rønning er fra Gjesåsen, og representerer Åsnes musikkråd. Han ble valgt inn i Innlandet musikkråds styre som varamedlem i 2012, 2014 og 2016, og som styremedlem i 2018 og 2020. I 2022 ble han valgt som varamedlem.

 • Else2

  Else Myhr

  Varamedlem

  Else Myhr er fra Trysil, og representerer Hedmark folkemusikklag. Hun ble valgt inn i Innlandet musikkråds styre som varamedlem på årsmøtet i 2018, og gjenvalgt i 2020 og 2022.