DPØ Kjeller

Det plutselige Øvelokale (DpØ) er et mobilt øvelokale i en containerenhet (to seks meters standardcontainere plassert ved siden av hverandre, innredet som et høykvalitets øverom). Innvendig er rommet ca 25 m2. Både akustikk, lyddemping, luft- og lysforhold er svært gode.

Ordforer I Ovingscontainer

Ordfører Øivind Sand i øvingscontaineren på Sandbekken, Rælingen

Det plutselige øvingslokale (DPØ) brukes av band og artister fra Akershus. Tid bookes i kalenderen underst på siden her. Det er kun godkjente brukere som har fått nøkkel som kan benytte containeren. For å bli en godkjent bruker, sendes en epost til akershus@musikk.no. All booket tid kan kanselleres inntil 24 timer før tidspunktet, ellers må det betales fullt ut. I containeren er det 2 gitarforsterkere, 1 bassforsterker, slagverk og et sanganlegg. Bandet må selv ta med gitarer (og jack-kabler), trommestikker og eventuelt synth/kabler.

Det koster kr. 37,- pr. time å bruke containeren. Faktura sendes en til to ganger i året til kontaktperson for bandet. Ødelagt utstyr erstattes av de som har ødelagt det. Oppdager du skade på utstyr må dette meldes med en gang.

I 2020 og 2021 er det egne retningslinjer for bruk grunnet pandemisituasjonen. Bandets kontaktperson får den til en hver tid oppdaterte informasjonen og er ansvarlig for å videreformidle dette til bandmedlemmene.

For mer informasjon og tekniske spesifikasjoner, gå til leverandørens nettsted.

Her er en video fra montering av en øvingscontainer på Skjetten i 2010.

Login for booking