DPØ Kjeller

Det plutselige Øvelokale (DpØ) er et mobilt øvelokale i en containerenhet (to seks meters standardcontainere plassert ved siden av hverandre, innredet som et høykvalitets øverom). Innvendig er rommet ca 25 m2. Både akustikk, lyddemping, luft- og lysforhold er svært gode.

Ordforer I Ovingscontainer

Ordfører Øivind Sand i øvingscontaineren på Sandbekken, Rælingen

20230201 084215 kopi

Det plutselige øvingslokale (DPØ) brukes av band og artister fra Akershus. Tid bookes i kalenderen underst på siden her. Det er kun godkjente brukere som har fått nøkkel som kan benytte containeren. For å bli en godkjent bruker, sendes en epost til akershus@musikk.no. All booket tid kan kanselleres inntil 24 timer før tidspunktet, ellers må det betales fullt ut. I containeren er det 2 gitarforsterkere, 1 bassforsterker, slagverk og et sanganlegg. Bandet må selv ta med vokalmikrofon, gitarer (og jack-kabler), trommestikker og eventuelt synth/kabler.

Det koster kr. 42,- pr. time å bruke containeren. Faktura sendes fire ganger i året til kontaktperson for bandet. Ødelagt utstyr erstattes av de som har ødelagt det. Oppdager du skade på utstyr må dette meldes med en gang.

For mer informasjon og tekniske spesifikasjoner, gå til leverandørens nettsted.

Her er en video fra montering av en øvingscontainer på Skjetten i 2010.

Login for booking