Her finner du konsertene for 2022

Trond

"Julestemning med Håvard og Trond"

Turnéperiode 18. november - 21. desember

Da er det tid for julestemning. I år er det Håvard Gryting og Trond Akerø-Kleven som skal stå for den. Det blir garantert god julestemning med disse erfarne musikerne.

Kai Robert

"Kjente sanger med Kai Robert"

Turnéperiode 31. oktober - 24. november

Kai Robert kan se tilbake på 50 år som komponist, tekstforfatter, salmedikter, trompetist, sanger og entertainer. I løpet av disse årene har han gitt ut hele 60 platealbum, og solgt over en million plater! 3 album har solgt til gullplate, og 1 til Platinaplate på Island!

Kai Robert turnerer jevnlig over hele Europa og Nord-Amerika med sine egne –og andres komposisjoner. Han deltar ofte i Radio -og TV-show rundt i Europa og i Amerika.

Han har med seg sin kapellmester på tangenter og trekkspill Åge Karlsen.

Philip Reidar

"To herrer med hilsen fra Wenche Myhre"

Turnéperiode 3. oktober - 27. oktober

I 1947 ble en stjerne født på Kjelsås. De aller fleste kjenner nok navnet Wenche Myhre. Hun har igjennom årene gjort stor suksess som sanger, danser, skuespiller og forfatter

I denne konserten kommer Reidar Myhre og Philip Kruse. Reidar er Wenches storebror og i denne konserten vil de vil spille noen av Wenches kjente hits og Reidar vil fortelle historier og anekdoter sett fra storebrors side.

Stordalen Damberg

"Alvorlig moro (helt seriøst...!)"

Turnéperiode 5. september - 29. september

Alvorlig Moro (Helt seriøst....!) er en konsertforestilling med kjente og kjære viser fra Lillebjørn Nilsen og Øystein Sunde sine kataloger.
Erik Damberg og Sondre Stordalen tar med seg to akustiske gitarer og fremfører låter fra de norske trubadurene.

Bilde2

"Fjell, fjord og fjøs"

Turnéperiode 30. mai - 24. juni

Germaine Bouts Hexeberg og Morten Fagerli ønsker å ta dere med på en spennende vandring gjennom den praktfulle norske naturen.
Helt fra vannkanten der det lukter salt sjø drar vi; så bærer det oppover daler og åser, og helt opp på fjellet og til seters.
På vår vei møter vi på folk i forskjellige situasjoner og som har sine historier å fortelle.

Den gode melodi

"Våren er en eneste lang fest"

Turnéperiode 19. april - 13. mai

Vi feirer vår, sol, frigjøringen, freden, blomster og bier! Denne kabareten tar oss med gjennom vårens merkedager, fra kongens fødselsdag i februar til 7. juni, med kongens hjemkomst etter krigen og feiring av unionsoppløsningen.
I sangen «Når kastanjene blomstrer i Bygdø allé» nevnes både Wien og Paris. Begge byene får her sine sanger, og romantikken blomstrer i diktet «Sykkelstyret».

Den gode melodi er en duo med Leif Blix og Lars Nygaard

Jenny Jenssen

"Venners venner"

Turnéperiode 7. mars - 31. mars

Dette er et nært musikalsk møte med artist Jenny Jenssen hvor hun tar et tilbakeblikk i sin artistkarriere- fra hun vant talentkonkurranse i Narvik - stod første gang på riksdekkende TV i 1978 - til hun i dag er en av Norges ledende entertainere. Publikum vil også få et innblikk bak sceneteppe.

Tore og Steinar

"En hilsen til Everly Brothers"

Turnéperiode 7. februar - 3. mars

The Everly Brothers var en amerikansk musikkduo bestående av brødrene Isaac Donald «Don» Everly og Philip «Phil» Everly fra Kentucky. De gjorde stor suksess i årene 1958-1962 og er kjent for å ha innført elegante vokalharmonier i rocken.

Tore Heggelund og Steinar Gjerholm har med seg gitarer og sine vakre stemmer og vil gi dere et knippe kjente låter av Everly Brothers.

2201-Håvard og Svein

"Med belg og streng"

Turnéperiode 10. januar - 3. februar

I konsertprogrammet” Med belg og streng” tar Håvard Svendsrud og Svein Haugen for seg musikk i ulike varianter. Publikum får bl.a. høre noen av de mest kjente trekkspillvalsene, argentinsk og europeisk tango, fransk musette og mye annet.