Standardpakker - lyd

Vi har satt sammen 4 standardpakker ut fra de mest aktuelle behovene. Utstyret er av god og holdbar kvalitet med standard kabler / montering.

Konferansepakken

er i første rekke beregnet på konferanser og møter, men kan også benyttes for inntil 6 kanaler i mindre lokaler (f.eks. 4 mikrofoner + CD-spiller). Består av to aktive høytalere på 360W hver, samt liten mikser. Anlegget er enkelt å betjene.

Det lille anlegget (12 kanaler)

er i første rekke beregnet på arrangementer i små / middels store lokaler uten behov for monitorlyd. Du får med inntill 6 mikrofoner med stativer og kabling. Anlegget er forholdsvis enkelt å sette opp og betjene.

Det middels store anlegget (16 kanaler)

er i første rekke beregnet på middels store lokaler, men har egen monitorforsterker/høyttalere i tillegg til mikrofoner, stativer og kabling. Består av to topper og to subber, og en forsterker på 2200W. Anlegget krever betjening av lydtekniker.

Den store lydpakken (32 kanaler)

brukes på større arrangementer og konserter, og har fullt effektrack, monitorer, mikrofoner, stativer og kabling og ellers det som vanligvis trengs. Består av 4 topper og 4 subber, og en forsterker på 4400W. Anlegget krever betjening av lydtekniker.