Her finner du konsertene for 2024

2405-Paul Wagnberg-red

"Gullkorn fra den svenske viseskatten"

Turnéperiode 27. mai - 21. juni

Palle Wagnberg er en allsidig og anerkjent musiker. Han er nok mest kjent som organist, komponist og vokalist i den norsk-svenske jazzgruppen "The Real Thing". Ved siden av jazzkarrieren har han i senere tid også opptrådt som visetolker.
I denne konserten, som Palle har kalt ‘’Gullkorn fra den svenske viseskatten’’, vil han fremføre en blanding av vakre og humoristiske komposisjoner, men også noen til ettertanke.

Les mer

2404 roar Engelberg

"Vårstemning"

Turnéperiode 2. april - 29. april

Vårstemning er en tid for å nyte naturens skjønnhet og friskhet. Det er en tid for å se på blomstrende grener, lytte til fuglesang og føle den varme solen på huden.

Med denne stemningen skal Roar Engelberg skape vakre vårtoner på sin panfløyte.

Les mer

Jenny Jenssen

"Jenny Jenssen i 60-sonen"

Turnéperiode 26. februar - 22. mars

Jenny Jenssen er VELDIG klar for igjen å turnére i regi av i Akershus Musikkråd. Hun jubilerer i 2024 med «60 år i livet - 50 år på scenen».

Det hele startet da hun som 10-åring sang fra scenen på juletrefest i hjembygda Bjerkvik - Siden har det gått slag i slag

Jenny Jenssen kan se tilbake på en lang og variert musikkarriere der folkeligheten og nærkontakten med publikum går som en rød tråd gjennom alle platene, konsertene og turneene hennes.

Les mer

2402 TH

"I Sinatras fotspor"

Turnéperiode 5. februar - 1. mars

Håvard Gryting (vokal) og Trond Akerø-Kleven (piano) er tilbake. I Sinatras fotspor, har de kalt konserten og vil gi oppmerksomhet mot sentimental, silkemyk og dramatisk swingjazzvokal.

Frank Sinatra regnes for å være verdens første popstjerne. Han tilførte jazz og crooner-sjangeren noe helt nytt med sin timing og smidige, mye vokal.

Les mer

2401 Skaslien Kvinge mont

"En hyllest til Nora Brockstedt"

Turnéperiode 8. januar - 2.februar

Nora Brockstedt er godt kjent for de fleste og hun hadde blitt 100 år 20. januar 2023, Denne konserten, som Cesilie Skaslien og Frank Kvinge skal holde, er en liten kavalkade av hennes mest kjente sanger.

De har hatt gleden av å møte Nora flere ganger, og hun var en fantastisk hyggelig dame, full av godt humør og bøttevis av selvironi. De vil også snakke litt om Nora og fortelle et par korte historier som flettes inn mellom sangene.

Les mer