Her er turneer for 2015

Morten-remberg

Adventskonsert

Turnepeiode 23. november - 16. desember

Når det nærmer seg jul kommer Morten Remberg på besøk og korter ned ventetiden. Han vil lage julestemning med sin smektende tenorstemme. Morten Remberg er en sanger med lang fartstid både som solist, musikalartist og korist. Morten er en allsidig sanger som har en ekstra stor forkjærlighet Frank Sinatra, Michael Bublé og deres like. Han har også alltid vært glad i musikaler. Morten mestrer de fleste sjangere. Han vil presentere noen av de store og kjente sangene som for eksempel «O, helga natt», «White Christmas» og «Stille natt». Akkompagnert med piano kommer man garantert i god julestemning.

Morten Remberg er utdannet ved Romerike folkehøgskole og Norges Musikkhøgskole Han var i 1993 og 1994 med som syngende servitør i NRKs «RONDO» med påfølgende turné. Morten var deltager i den norske Melodi Grand Prix finalen i 1994 sammen med Laila Nordhaug med melodien «Gi meg et tegn». Morten Remberg er aktiv i musikklivet på Romerike både som dirigent for showkoret «Frisk Pust», i musikaler, i konserter med orkester/storband og i egne konserter.

Underholdningsvogna-2015

Allsang med Underholdningsvogna

Turneperiode 26. oktober - 18. november

Høsten 2015 ruller Underholdningsvogna ut på allsangturné i regi av Akershus musikkråd. De lover å gjøre sitt beste for å skape god stemning og spre sangglede med fengende norske og engelske slagere fra 50, 60 og 70-tallet! Underholdningsvogna har eksistert siden 2013 og siden da har de produsert og turnert med ulike musikalske forestillinger på sykehjem og pleie- og eldresentre. De har også besøkt kulturhus og pensjonistforeninger med sine forestillinger. Underholdningsvognas aktører er alle utdannet musikere og sangere fra England, og har pedagogisk utdannelse fra Norges musikkhøgskole.

Maiken Kroken Fru Kroken kommer fra Gjerdrum i Akershus, og bor i et hvitt, lite hus på landet. Hun jobber som vokalist for ulike band, som sangpedagog og er webansvarlig i Underholdningsvogna. Favoritter: kaffe, katter og jazz. Favorittlåt: Sommer i Palma

Benedicte Barra Fru Barra kommer fra Sotra utenfor Bergen, men er bosatt i Oslo. Hun jobber som musikalartist, som sangpedagog og er administrator i Underholdningsvogna. Favoritter: løpeturer, vin og soul. Favorittlåt: En liten pike i lave sko

Kjersti Ekman Fru Ekman kommer fra Nes i Akershus og bor landlig til ved Glomma. Hun jobber som musiker, sangpedagog, skuespiller og regissør, og er bookingansvarlig i Underholdningsvogna. Favoritter: sol, kanelboller og viser. Favorittlåt: Wienerbrødtango

Per-Husby

"Eviggrønne melodier" med Per Husby

Turneperiode 28. september - 27. oktober

Per Husby vil være kjent for de fleste fra NRKs populære “Da Capo”- sendinger, som samlet et stort publikum på tirsdagskveldene gjennom elleve år. Som pianist og kapellmester presenterte han sammen med Vidar Lønn-Arnesen et bredt tverrsnitt av sanger, som er blitt en del av den norske sangskatten. Sist gang han var på turne for Akershus musikkråd var i 2009. Med sitt elegante pianospill og sitt gode humør blir dette garantert en flott konsert. I denne konserten presenterer Husby et utvalg av de populære sangene fra ”Da Capo”-programmene, både i pianoversjoner og som allsang der det er ønsket. Hovedvekten av repertoaret vil være kjente, kjære og til dels urettferdig glemte sanger fra den norske sangskatten. Programmet bindes sammen av det Per selv kaller et uformelt kåseri med observasjoner og historier fra et langt musikerliv.

Per Husby har også vært musiker i en lang rekke andre fjernsynsproduksjoner, blant annet i Frokost-TV, i flere innsamlingsaksjoner, og i den populære spørreleken for femteklassinger ”Fem På”.

Kristin-Theisen

Sound of Music - 50 år

Turneperiode 24. august - 23. september

I år er det 50 år siden filmen «The Sound of Music» ble vist for første gang. Filmen ble belønnet med hele 5 Oscars! - og mange husker sikkert Julie Andrews rollefigur som Maria Rainer. Artistene i den første konserten denne høsten er Kristin Theisen og Ivo Kantardijev. De presenterer et knippe sanger fra denne berømte musikalen av Rodgers og Hammerstein II.Det var filmen «The Sound of Music» som Kristin så hele 13 ganger - som inspirerte henne til å bli sanger da hun var liten jente. Hun ville bli som Julie Andrews! Det var hennes store idol. Kristin og Ivo er topp profesjonelle utøvere og blant de beste innen sin genre i landet, ikke minst på grunn av den levende framføringen som de alltid legger stor vekt på.

Kristin Theisen er en av våre store sangerinner. Fra debuten i 1979 har hun sunget seg gjennom konsert- og operascener rundt om i Europa. Hun er en mye benyttet konsertsangerinne i Norge, og har holdt konserter fra Kristiansand til Longyearbyen. Hun har også bak seg en rekke TV- og radio-opptak, og har vært solist med samtlige norske symfoniorkestre. Kristin har også utgitt 5 CD-er og har mottatt Oslo bys kulturstipend etter sin tolking av Griegs Haugtussa-sanger. Hun underviser på Rælingen kulturskole, Oslo Internasjonale skole og har i tillegg en del privatelever. Operetter og Wienermusikk ligger nok hennes hjerte nærmest.

Ivo Kantardijev var med Kristin på turne i 2011. Ivo er en allsidig pianist som spiller mye i hele Europa.

Aashansen-Kleven

"Håkken ska`n gå og blunke tell"

Turneperiode 26. mai - 17. juni

Marian Aas Hansen er fra Ski kommune og startet sin musikalske karriere i tenårene som sangsolist i storband. Siden slutten av 90-tallet har hun gjort seg bemerket gjennom konserter, TV-opptredener og ikke minst sceneshow. Hun har også vært med på flere plateinnspillinger. Med seg som akkompagnatør har hun Trond Akerø-Kleven. De vil presentere et knippe med melodier og tekster av Einar Skjæraasen, Erik Bye og Alf Prøysen. Med Marian sin flotte stemme og Tronds elegante pianospill blir dette garantert en fin konsert.

Marian Aas Hansen har spilt flere show med andre kjente navn som Elisabeth Andreassen, Hilde Lyrån og Guri Schanke. I 2007 var hun sammen med disse på Chat Noir i forestillingen «Showgirls». Marian har vært med på flere plateinnspillinger. Hun har også utgitt flere soloalbum. Siden 2001 har hun vært på juleturne med «Stille natt hellige natt». Der synger hun blant annet sammen med Rune Larsen og Tor Endresen.

Trond Akerø-Kleven var ferdig utdannet som pianist ved Norges Musikkhøgskole (NMH) i 2005 med Geir Henning Bråten og Håvard Gimse som lærere. Han har også studert komposisjon ved NMH. Trond er aktiv innenfor mange sjangre, fra klassisk til vise/pop, gospel og jazz. Trond har opptrådt en rekke ganger i TV og radio, og med diverse artister og kor. Med Tronds elegante piano-akkompagnement blir dette garanter en fin konsert.

Marstad

Allsang med Mårstad`s

Turneperiode 13.april - 6. mai

Ann Kristin og Terje Mårstad står for allsangstund i denne turneen. Med sitt gode humør og musikalitet vil det garantert bli en fin allsangstund med Ann-Kristin og Terje.Sammen med sin kone har Terje de seneste årene skrevet musikk & tekst for mange band i hele Skandinavia, og hele denne tiden har de vært aktive med spilleoppdrag. Etter gjentatte spillinger på cruisebåter og firmaevents, har Terje og Ann-Kristin forstått hva som gjelder når det skal være allsang!

Terje Mårstad er norsk musiker og komponist. Han begynte sin karriere som 16-åring i Oslo-bandet Lucky Band sammen med noen skolekamerater. De seneste årene har han opptrådt som soloartist. Terje har vært utøvende musiker siden 1976, og har deltatt i forskjellige band; January, Banana Airlines, Scandinavia m.fl. Han har dessuten vært korist for Sissel Kyrkjebø og Trine Rein har vært kordame på hans solo-turneèr. Han har utgitt to soloplater. Terje har også medvirket på ca. 30 produksjoner med andre band og artister, som korist, arrangør eller låtskriver.

Ann-Kristin har i mange år skrevet tekster til sin mann Terje`s låter, og dette samarbeidet har virkelig høstet frukter!

Reistad-watle

Hilsen fra tanta til Beathe

Turneperiode 9.mars - 8. april

“Hilsen fra tanta til Beathe” med Åsmund Reistad – gitar og sang, Per Einar Watle – gitar. Konsertprogrammet ”Tanta til Beathe” er et gløtt inn i Lillebjørn Nilsens kunstneriske univers. Nilsen er en bauta innen norsk visesang. Med låter som ”Stilleste gutt på sovesal 1”, ”Se alltid lyst på livet” og ”Tanta til Beathe” har han gjort seg selv til allemannseie blant det norske folk.Reistad og Watle presenterer disse, og flere andre av hans kjente og kjære viser. I tillegg får publikum høre gamle jazz-slagere, som ”All of me” og ”Minor swing”. Reistad og Watle var på en lignende turné i Akershus for 5 år siden, og gjorde stor suksess. De fremfører stoffet med stort musikalsk overskudd og spilleglede. Vi kan love en konsert med mye godt humør, fylt med tekst og musikk de fleste kjenner igjen. Reistad og Watle har spilt sammen i ulike sammenhenger i mer enn 15 år. Bl.a. er de med i Birgitte Damberg Trio. De er begge meget erfarne musikere, og har hver for seg turnert med ulike band og deltatt på en rekke plateinnspillinger.

Åsmund Reistad er musikkutdannet ved Universitetet i Oslo og Norges musikkhøyskole. Han spiller gitar, mandola og kontrabass. Han driver hovedsaklig med norsk folkemusikk, og er bl.a. fast gitarist for Aasmund Nordstoga.

Per Einar Watle er utdannet ved musikkonservatoriet i Kristiansand. Han er bl.a. medlem i Christianssand Ensemble, et band som har blitt viden kjent for sine forrykende konserter. I tillegg er han mye brukt som freelancegitarist og komponist. Han har fordypet seg i tradisjonen etter den kjente sigøynergitaristen Django Reinhardt.

Lovhaugen

Allsang med Raymond

Turneperiode 9. februar - 2. mars

Raymond Løvhaugen har de siste årene gledet mang en tilhører med sine tolkninger av kjente og kjære sanger for de som har levd en stund. Han var på turne for Akershus musikkråd i 2012 med sitt allsangprogram. Mellom sangene forteller Raymond «lune» skrøner som gjør at det blir en hyggelig opplevelse hvor latteren sitter løst. Raymond har laget bakgrunnsmusikken til sangene på forhånd, så i tillegg til at han spiller gitar og synger, låter dette som et fullt orkester. Raymond har med seg et lite lydanlegg og de ting han trenger, og pleier å si at det eneste arrangøren må sørge for er en stikkontakt og et glass vann.Raymond har også i 2014 besøkt mange steder. En del nye steder har det blitt, i tillegg til en rekke re-engasjementer. Med Raymond og hans gitar blir det allsang for en hver smak.

Jenny-2015

Jenny Jenssen

En hyllest til ABBA - Jenny Jenssen

Turneperiode 12. januar - 3. februar

En alltid populær artist kommer på besøk igjen! Jenny Jenssens seneste album er produsert av Rutger Gunnarsson bassist i ABBA. Han var ikke bare musiker i ABBA, men også medarrangør av gruppens plateinnspillinger. Som basis i de beretninger Rutger kunne fortelle om «innsidelivet» med ABBA, presenterer Jenny et skråblikk på fenomenet ABBA og deres fengende melodier. Minner om at vårt kjære kongepar bedyrer at de er ABBA-fans, og de er inne i sitt 78. år!

Jenny Jenssen er en av de mest folkekjære artistene her til lands og har solgt plater i bøtter og spann – totalt 16 utgivelser. Etter den ubetingede suksessen i Stjernekamp og Maestro (NRK1) samt opptredener på Allsang på Grensen (TV2), har hele det norske folk trykket henne til sitt bryst. Jenny Jenssen byr på seg selv, utstråler eksklusivitet og nærhet. Med sitt inkluderende vesen og formidlingsevne, når hun ut til sitt publikum og konserten vil bli preget av folkelighet og varme. Jenny Jenssen har gjort utallige institusjonskonserter de siste årene og turnert gjennom det ganske land med sitt rikholdige repertoar. Hun har gjort turneer for Folkeakademiet regionene Hålogaland og Hedmark, Akershus Musikkråd, Sykehjems etaten Oslo og Den Kulturelle Spaserstokken.