Her finner du konsertene for 2023

Rebekka og Eirik Fredsrud

"Juleminner"

Turnéperiode 27. november - 22. desember

«Juleminner» - er en hyggelig julekonsert der søskenduo’n Fredsrud deler minner fra sine julefeiringer som barn gjennom musikk og historier.

Med et nostalgisk utrykk både i klesstil og repertoar fremfører de sanger på både norsk og engelsk fra både sin egen og «mormors» tid.

«Søskenduo’n Fredsrud»: består av Rebekka og Eirik Fredsrud som kommer fra Vestby. Sang og musikk har alltid vært en sentral del av livet til søskenparet.

Taffelpikene alle

"Te for tre"

Turnéperiode 30. oktober - 24. november

Te for tre er en sprudlende og fengende konsert som tar publikum med inn i musikklivet på starten av 1900-tallet - jazzens og swingdansens storhetstid.

Møt Taffelpikene, for anledningen et lite kabaretorkester, som tar publikum med inn i et avbrekk fra dagliglivet. De presenterer en konsert med kjente låter som Tea for Two, Summertime og Sing, sing, sing som er laget av noen av de aller største musikerne fra perioden. Trioen spiller også flere norske slagere som publikum vil kjenne igjen.

Finn Wang

"Down the memory lane"

Turnéperiode 2. oktober - 27. oktober

Finn Wang er en artist med lang fartstid i underholdningsbransjen.I over 50 år har han, både alene og med band, gledet et stort publikum med en spilleliste som dekker pop, viser, ballader og country i en bukett som best kan kalles "Walk down memory lane".

Her finner du låter fra Jim Reeves, Roger Whittaker, Elvis, Johnny Cash, Ricky Nelson, Cliff Richard, Bjørn Eidsvåg og Cornelis Vreejswijk bare for å nevne noen.

Guren Hagen

"Det store i det små"

Turnéperiode 4. september - 29. september

Bli med på en reise i Guren Hagen sitt univers der han inviterer deg inn i sitt liv og sine sanger. Han spiller sine mest kjente sanger og blander med litt Prøysen og Vidar Sandbeck.
Ta del i en reise der latter og alvor går hånd i hånd.

Guren Hagen er en av Norges fremste visekunstnere og en historieforteller av rang. Han har et trofast publikum både på konserter og ved radioapparatene.
Guren Hagen har til nå gitt ut hele tretten album med kjente og kjære låter som Det store i det små, Hotell Jord, Sammarsmårrå, Hjertet mitt og Vakre du.

2001 Anita1

"Konsert med Anita Hegerland"

Turnéperiode 22.mai - 23. juni

Akershus Musikkråd har igjen gleden av å produsere en ny konsertturné med Anita Hegerland, en av Norges mest folkekjære og suksessfulle artister gjennom mange tiår.
Mange av landets seniorer hørte hennes sanger på 70-tallet og 80-tallet, sier Anita. Anita synger derfor sine store, kjente og kjære hits fra denne perioden.
Landets seniorer er en fantastisk ressurs, sier Anita. Jeg elsker å treffe dem og prate med dem. Det gir meg mye glede.

Anita Hegerland sprer mye varme, humor og glede til sitt publikum. Hun er svært populær og gjør fremdeles 150 konserter og tv-show i året i inn- og utland.

Anita har med seg sin dyktige pianist Lars Kvistum.

Odd Arne Hans Olav 2020 002

"Kast en skilling oppi hatten"

Turnéperiode 26. mars - 28. april

«Kast en skilling oppi hatten – fest på lokalet – en hyllest til Freddy Kristoffersen» er en konsert hvor Odd Arne Sørensen og Hans Olav Trøen presenterer melodier som byr opp til dans.
Freddy Kristoffersen (1944-2006) trekkspill- legenden solgte mer enn 500 000 album og spilte inn 234 melodier på plate fra 1967 til 1985.

2303 Stein Ingebrigtsen

"Bare Stein"

Turnéperiode 27. februar - 24. mars

Mange husker nok melodier som «Bare du». «Landevei», «Soldatens kortstokk».
Det er melodier som Stein Ingebrigtsen hadde suksess med som Norges største mannlige popartist på 1970-tallet.
I denne konserten vil Stein synge og forteller seg gjennom sin 50-årige karriere med varme og humor til den lange rekken av populære melodier.

2302 Melby

"Norsk på norsk fra 80-tallet"

Turnéperiode 30. januar - 24. februar

På 80-tallet dukket mange nye kanaler opp på radio. Blant annet ble mange lokalradioer opprettet. På mange av dem ble det spilt norsk musikk med norske tekster stadig oftere. Artister som Halvdan Sivertsen, Åge Aleksandersen, Jonas Fjeld, Vazelina Bilopphøggers, DDE, The Kids er noen av de artistene som har hatt hits opp igjennom årene.
I denne konserten vil Rune Melby framføre et utvalg av 80-talls melodier av norske artister som hadde populære hits på radio. Han har som alltid med seg gitaren og sitt gode humør. Her blir det mange fine refrenger å synge med på med norsk tekst!

Tore Rune

"En Arne Bendiksen mini kabaret"

Turnéperiode 2. januar - 26. januar

Vi starter året 2023 med en Arne Bendiksen mini kabaret.
Den vil inneholde sanger i kombinasjon med små anekdoter/ pophistorier om Arne Bendiksen sitt rikholdige musikkliv, men også sanger og historier fra mange andre artister i Arne Bendiksen-stallen på 50-, 60-, og tidlig 70-tallet.