Tilbake til musikken - PANDEFRI

Det er tydelig at store deler av musikklivet er i gang igjen. Musikklivet har vært aktive i å markere PANDEFRI - som er de frivillige organisasjonenes markering av sine aktiviteter nå som pandemien etter hvert slipper taket. Se listen over Pandefri-arrangementer her.

En god del av arrangementene vil også få tilskudd gjennom Pandefri-potten som Viken fylkeskommune og Sparebankstiftelsen har gitt til prosjektet.

Voices 2048x1365

Nå begynner de lokale sang- og musikkgrupper endelig å øve igjen, Mange har lagt ut øvelsene og arrangementene sine på Pandefri sin nettside, men det er også mange flere som er i gang igjen i disse dager.

HAR DU LYST TIl Å BEGYNNE Å SPILLE ELLER SYNGE SAMMEN MED ANDRE?

Ta kontakt med ditt nærmeste musikklag nå - og slå to fluer i en smekk: Gjør deg selv en tjeneste, prøv da vel. Og samtidig blir de som allerede spiller eller synger sammen veldig glade for å få deg med. Det er mange som er med i det lokale musikklivet - men det er plass til flere.

Hvis ikke du finner et aktuelt musikklag i Pandefri-listen, kan du f.eks. søke på Facebook - de fleste aktive musikklag har egne sider eller grupper på Facebook, og der finner du også kontaktinformasjon til lagene. Ofte har de også skrevet hvor og når øvelsene er, og det er bare å stikke innom for en prat, du blir sikkert godt tatt i mot.

2021 Tilbake til musikken insta kvadrat pandefri