Abid Raja åpner Pandefri i Viken

Onsdag 23. juni kl 16.00 åpner PANDEFRI.

Selve åpningsarrangementet skjer på Huringen stadion i Asker, og vi har fått kulturminister Abid Raja til å å være med å markere åpningen. Musikkrådene i Viken står bak PANDEFRI sammen med teaterrådet, idrettskretsen, barne- og ungdomsrådet og friluftsorganisasjonene i Viken.

Bilde kud abid raja 011

Pandemien har vært en vanskelig tid for frivilligheten. Unge og voksne har ikke fått spille i korpset sitt, i teatergruppa eller på fotball-laget. Når korona-situasjonen nå endelig ser ut til å lette, åpner musikken, kulturlivet og idretten også. Mange finner tilbake til sine kjære aktivitetet, men kanskje trenger noen et ekstra puff for å bli med igjen.

Og ikke minst - vi ønsker å fortelle alle nye som ønsker å bli med i lokale musikklag, teaterlag, idrettslag eller andre frivillige lag og foreninger at dere er ønsket - og det er plass til dere.
DETTE ER BAKGRUNNEN TIL
PANDEFRI.

Vi er snart fri for pandemi - nå er det igjen tid for å bli med i de lokale organisasjonene.

PANDEFRI er en felles markering fra de frivillige organisasjonene i Viken - og bak står både musikk, teater, idrett, friluftsorganisasjoner og barne- og ungdomsorganisasjoner. PANDEFRI støttes også av Viken fylkeskommune - det blir en rekke arrangementer over hele stor-fylket i uke 39 og 40, i perioden 25. september til 10. oktober.