Her finner du konsertene for 2021

2109 Odd Arne og Hans Olav

"Julemusikk og moro med Odd Arne og Hans Olav"

Turnéperiode 22. november - 16. desember

De folkekjære underholdningsartistene Odd Arne Sørensen(trekkspill) og Hans Olav Trøen (vokal og gitar) legger igjen ut på turné i regi Akershus Musikkråd.

Denne gangen er det julemusikk som står på repertoaret. Det blir alltid god stemning og glede når disse gutta spiller opp.

2102 skinner

"Solopiano fra jazzens gullalder"

Turnéperiode 25. oktober - 18. november

Pianist David Skinner har vært profesjonell jazzmusiker siden 2001. Han jobber som bandleder og ordner musikk for forskjellige anledninger; fra solo-opptredener til større ensembler. David spiller på institusjoner, jazzklubber, festivaler, danse-eventer + mange andre arrangementer. Han driver også egen konsertserie med swingjazz. Her får vi møte en meget allsidig og dyktig pianist som også behersker mange sjangere.

Sverre og Therese

"Altså, det er da ikke så lenge siden 1970 vel?"

Turnéperiode 27. september - 21. oktober

Hva skjedde i 1970?
Hva slags bil hadde du?
Hva var på moten?
Og hva slags musikk var på radioen?

1970? Viser, rock, pop og jazz! Duoen Therese Lech og Sverre Thorstensen
er to erfarne musikere som har spilt på store festivaler, skoler, sykehjem og små klubber.

2106-Marstads

"Romantiske ballader"

Turnéperiode 30. august - 23. september

Så er det tid for ekteparet Ann-Kristin og Terje Mårstad til å reise rundt for å gi konserter på institusjonene i Akershus.
De gleder seg til sin 3. turné, denne gang med «Romantiske Ballader».

Når de ikke gjør dette, synger og spiller Terje opp til dans rundt omkring i Norges land. Etter Covid 19 åpner heldigvis resten av verden seg igjen og det er mulig å spille til dans også utover Norges grenser.

Philip Reidar

"Jahn Teigen - to herrer minnes"

Turnéperiode 31. mai - 24. juni

To herrer er ute og rir igjen!

Reidar Myhre og Philip Kruse utgjør duoen «Musikalske herrer med utlagt sjarm» Denne gangen har de satt sammen et program med en hyllest av Jahn Teigen og hans karriere. Reidar og Philip har hatt en morsom mimrestund om Jahn Teigen og syns det er morsomt å kunne lage et program om han.

Froydisog Trond

"MelodiMagi"

Turnéperiode 12. april - 6. mai

Frøydis Grorud & Trond Akerø-Kleven Duo vil i denne turneen presentere magiske melodier.
Magiske melodier vil spilles med vakre toner fra Frøydis sine instrumenter, saxsofon og fløyte. Med tonefølge av Tronds flotte pianospill er dette en konsert som garantert vil bli noe å minnes. Frøydis Grorud er et nytt bekjentskap for våre konserter. Begge to er opprinnelig fra Grenland, men de bor nå i Drammen.

2103-Ingvild og Tove

"Hurra for Lalla!"

Turnéperiode 1. mars - 25. mars

Ingvild Storhaug og Tove Kraget byr på et musikalsk møte med Lalla Carlsen i denne sjarmerende, humoristiske og nostalgiske konserten.
Lalla Carlsen hadde en fantastisk karriere, først og fremst innen revy, men også innen film og folkelig komedie, og hun var en av Chat Noirs aller største stjerner i stedets gullalder.

Ingvild og Tove har tørket støv av et herlig knippe av Lallas beste revyviser og framfører numrene med iver og glede. Sanger mange vil huske er: Sisiken på Nellys hatt, Marsjkonkurransen, Liberia Hushjelp og Ei hel ei, ei halv ei for to og publikum oppfordres til å synge med. Det hele blir servert av en litt rampete superpianist og en striks sangerinne med glimt i øyet: to dedikerte utøvere i tett samspill.

2101 EMG Duo

"Perler på en snor"

Turnéperiode 4. januar - 1. februar

Den første konserten i 2021 starter med cellist Ellen-Martine Gismervik og pianist Guoste Tamulynaite. De inviterer lytteren med på en konsertopplevelse bestående av musikalske perler, hvor klassisk musikk står i fokus.

Programmet spenner fra nasjonalromantiske melodier og operaarier til latinamerikanske rytmer, via noen avstikkere i musikal- og visesangverden. Publikum blir også invitert til allsang og konserten flettes verbalt sammen av musikerne selv.